16.7 C
Stekene
woensdag 17 juli 2024

Nancy Huppertz baat tankstation uit in de Antwerpse haven

NANCY Huppertz heeft altijd al een bijzondere band gehad met Stekene. Haar paarden lopen op een wei in de Nieuwstraat en sinds kort mag ze zich ook officieel inwoner noemen van onze gemeente. Nancy heeft een niet-alledaagse job: ze baat een tankstation uit in de Antwerpse haven. Of we niet eens een keertje wilden langskomen? Dat moet je ons geen twee keer vragen…

‘Ik ben concessiehouder van een Total tankstation op de terreinen van verhuurder Katoennatie, al meer dan 12 jaar. Wij zijn een ‘speciaal’ tankstation want onze doelgroep zijn voornamelijk truckers van havenbedrijven. Ze tanken  Euro 95 of 98 en rode diesel, elektrisch laden is niet mogelijk. Bovendien bieden we onze klanten extra services aan zoals een aantal douches, toiletten en was- en droogtoestellen. Daarnaast kunnen de vrachtwagenchauffeurs op de eerste verdieping terecht in The Club voor een warme maaltijd.’

Vaste klanten

‘We hebben een zeer trouw publiek. Het zijn bijna allemaal ‘vaste’ klanten die voor of na hun werk een koffie halen met een broodje of iets zoets. Op den duur ken je hun gewoontes en het tijdstip wanneer ze langskomen. Eén van onze ‘anciens’ is een 69-jarige trucker die al op pensioen is maar nog steeds regelmatig aanschuift voor zijn ‘bakkie’ en een gezellige babbel.’

‘Havenwerkers zijn een apart slag, wordt wel eens gezegd. Dat is ook zo, maar het zijn vooral stoere binken met een klein hartje. We krijgen diverse nationaliteiten over de vloer van Polen tot Italianen, google translate en handen- en voetenwerk komen goed van pas. Het belangrijkste in ons vak is wederzijds respect. Als nieuweling word je soms uitgetest maar dat gaat al weer snel over. Duidelijkheid is belangrijk: wij vragen om na een douchebeurt, alles netjes achter te laten. En eigenlijk gebeurt dat ook altijd, op dat vlak hebben we zeker niet te klagen.’

Big smile

‘We openen ’s morgens om 5 uur en sluiten om 21uur, vijf dagen in de week. Het zijn lange dagen maar we verdelen de taken onderling in shiften. We moeten dan wel vroeg opstaan toch verschijnen we altijd met een big smile op het werk. Dat wordt gewaardeerd, dat voel je. Uit rapporten blijkt dat wij tot de best draaiende tankstations van Total behoren, daar zijn we zeer fier op.’

Personeel gezocht

‘Met Debby en Eva heb ik twee fantastische medewerkers, met zijn drieën vormen we een tof team dat voor elkaar door het vuur gaat. Zonder de meiden lukt het niet. We kijken al een hele tijd uit naar versterking. We zoeken een sociale, flexibele en enthousiaste medewerker. De haven hoeft niet af te schrikken want ons tankstation is gelegen in Kallo vooraan in de haven (Kaai 1227), op nog geen vijftien kilometer van Stekene.’

Quote:

‘Wij zijn een ‘speciaal’ tankstation want onze doelgroep zijn voornamelijk truckers van havenbedrijven.’

Nancy Huppertz

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings