13.1 C
Stekene
zondag 4 juni 2023

56e Vogeltentoonstelling Hellestraatse Botvink lokt meer dan 600 bezoekers

Voorzitter Martin De Saegher en alle andere bestuursleden van de Hellestraatse Botvink waren zeer tevreden over de talrijke opkomst tijdens de 56e Vogeltentoonstelling afgelopen weekend in zaal ’t Helleken in Stekene.

Naast de tentoonstelling, met 674 vogels, vond er ook een druk bijgewoonde ruil- en verkoopbeurs plaats. Sommige vogels zijn zeer gegeerd, voor een prachtige grasparkiet werd 1.000 euro geboden, ook de postuurkanaries zijn momenteel populair. De Vogeltentoonstelling is niet alleen een Wase aangelegenheid ook kwekers uit Lier en het Nederlandse Zaandam zakten af naar ’t Helleken.

FOTO: bever

In 2023 viert de Hellestraatse Botvink zijn 60ste verjaardag wat ongetwijfeld niet onopgemerkt voorbij zal gaan…

FOTO: bever

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in