5.8 C
Stekene
zaterdag 20 april 2024

Vrienden van Jan en Alleman al 40 jaar een begrip in Stekene

ZATERDAG 12 november zat de raadszaal van het Stekense gemeentehuis afgeladen vol. Het schepencollege kreeg de vrienden van Jan en Alleman over de vloer. Medewerkers en dolenthousiaste mensen met een beperking. En of het feest was: in plaats van politieke discussies galmde er “Laat de zon in je hart” door de speakers tot groot jolijt van alle aanwezigen.

40ste verjaardag

Schepenen Gunther Van Campenhout en Heidi Van Gaever schetsten het belang en de tomeloze inzet van alle aanwezigen. Het feit dat deze vriendengroep al veertig jaar bestaat kan enkel door de vele vrijwilligers maar ook door de overgave van de échte artiesten. De gemeente had dan ook een gigantische mand snoepgoed voorzien die ongetwijfeld volgende week backstage soldaat zal worden gemaakt tijdens de Dag van Jan en Alleman. Ook de medewerkers en de oprichters François en Liliane werden in de bloemetjes gezet. Op naar de halve eeuw!

Stuurvrouw

Maar een schip kan niet zonder stuurman en toen Heidi het woord gaf aan stuurvrouw Karen Van Nielandt was het hek helemaal van de dam. Zij kon rekenen op een oorverdovend applaus van de ganse bende. Zij blikte ook terug op het unieke festival dat eerder deze zomer met goedkeuring van de weergoden plaatsvond. Of hoe Anneke het vertelde: ‘Nu hebben we ons eigen publiek een keer gezien’. Daarmee verwijzend naar de traditionele Dag van Jan en Alleman. Karen had ook emotionele woorden van dank voor de steun van de gemeente, Gunther Van Campenhout moest zowaar een traan wegpinken.

Kers op de verjaardagstaart

Die Dag van Jan en Alleman zal alweer de sportstek doen ontploffen. Zaterdag 19 november wordt het reeds de 38ste editie en daar moet de kers op de verjaardagstaart gezet worden. Hoe zwaar het feestje is geworden leest U in de Gazet van Stekene van 17 december.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings