25.1 C
Stekene
donderdag 18 juli 2024

Stapsgewijs naar een energiek en tevreden leven

AAN de Kasteelstraat in Klein-Sinaai runt Valérie Pas de ‘House of Movement’, een yoga- & gezondheidsstudio. Met een uitgebreid aanbod aan therapieën, massagesessies en kooklessen inspireert Valérie vrouwen en mannen bij hun zoektocht naar een gezonde en energieke leefstijl.

Valerie studeerde gezondheidswetenschappen met onder meer een opleiding tot yogadocente en een verdieping in de orthomoleculaire therapie waarbij gezondheid op een holistische manier wordt bekeken. “Ik vertrek vanuit een wetenschappelijk benadering in combinatie met de Ayurveda geneeswijze, wat het beste haalt uit de oosterse en westerse geneeskunde. Ik werk op een individuele basis, onderzoek wat er past bij een persoon en bied een traject aan rond voeding en leefstijl.”

Valérie trekt steeds veel tijd uit om stapsgewijs de oorzaak van klachten te achterhalen. “Klassieke dokters hebben hier geen tijd meer voor. Mensen kunnen op afspraak komen maar vaak werk ik online via Zoom of WhatsApp, een gevolg ook van de coronaperiode. De meeste klachten betreffen vermoeidheid, burn-out, spijsverteringsklachten, chronische pijnen, neerslachtigheid en stress. Een aangepaste voeding – minder suiker en industriële voeding, meer groenten, leren koken – en een betere leefstijl kunnen al snel tot resultaten leiden. Ik reik bovendien tools aan om stress te managen, yoga en ademwerk zijn daarbij de sleutel.”

Massage- en relaxatiesessies

In het aanbod van House of Movement zitten ook massage- en relaxatiesessies. “Veel mensen zijn aanrakingen ontgroeid, terwijl een diepe ontspanning zeer helend kan werken. Ik krijg soms mensen over de vloer die nog nooit een massage hebben gekregen, jammer genoeg maakt dit geen deel uit van onze cultuur. Mijn oliemassages, van hoofd tot tenen, zijn gericht op doorstroming, mensen voelen zich daarna meer ontspannen en relaxt.”

Workshopdag en retraite in Portugal

Stilzitten is niet besteed aan Valérie, nieuwe projecten en evenementen staan op stapel. “Van 20 tot 27 juli organiseren we in Centraal-Portugal een laagdrempelige retraite met yogasessies en workshops aan een zeer democratische prijs. Gasten logeren in glamping tenten in een prachtige omgeving.”

Daarnaast organiseert House of Movement een workshopdag op 19 juni van 10 tot 15 uur, rond het thema energie. Beweging, ademhaling en gezellig tafelen staan op het programma.

Voor meer info of inschrijving: info@houseofmovement.be

Quote: “Ik reik tools aan om stress te managen, yoga en ademwerk zijn daarbij de sleutel.”

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings