12 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

De Warmste Week bij Emilie’s Boutique in Kemzeke

Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen

Carmen Du Tré en haar nicht Emilie Melis hebben het hart op de juiste plaats. Daarom organiseerden ze deze namiddag een hartverwarmende actie – met een plooikraam – in de tuin van Emilie’s Boutique in het centrum van Kemzeke. De druiligere dag deed niets af aan het enthousiasme van de bezoekers.

“Ik kan me helemaal vinden in het thema van De Warmste Week 2021 ‘Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen’,” vertelt organisator Carmen Du Tré. De tuin van Emilie’s Boutique – een sfeervolle winkel voor vrouwen met een maatje meer – leende zich perfect voor het initiatief. “Met de opbrengst van ons evenement steunen wij initiatieven van de Boudewijn Stichting en De Warmste Week. Naast diverse andere drankjes boden wij een huisgemaakt glühwein aan met verschillende kruiden, best pittig overigens. We mochten heel wat bezoekers verwelkomen en blikken terug op een geslaagde namiddag.”

FOTO: bever

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in