21.1 C
Stekene
zaterdag 3 juni 2023

Kerstmutsenloop GBS Reynaerdijn Kemzeke: vrolijk einde van trimester vol coronazorgen

Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn in Kemzeke organiseerde vandaag een vrolijke kerstmutsenloop voor de eigen leerlingen vanaf de derde kleuterklas tot het zesde leerjaar. Leuke, gekke, originele kerstmutsen: de kinderen en leraars maakten er een gezellig evenement van.

FOTO: bever
FOTO: bever

De kerstmutsenloop had veel weg van een trail: dwars door de gangen, de speelplaats en de voortuin op een afgebakend parcours. Joelende kinderen aan de kant, toffe muziek, iedereen genoot ervan.

FOTO: bever

“Wij wilden onze kinderen nog iets extra bieden,” vertelt directeur Gerry Maes. “Enkele maanden geleden werd de traditionele scholenloop voor de Stekense scholen afgelast, de kerstmutsenloop is een prima alternatief. De kinderen zijn in beweging, ze vermaken zich en kijken uit naar de verlengde kerstvakantie. Dik en dik verdiend na alweer een trimester vol coronazorgen.”

FOTO: bever

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in