10.7 C
Stekene
donderdag 1 juni 2023

Vzw De Olijf uit Stekene ontvangt 4.000 euro van Coca-Cola

VZW De Olijf, met 25 vrijwilligers, verleent morele en materiële steun aan kansarmen in Stekene, ook in coronatijden. Afgelopen zaterdag ontving de organisatie een cheque van 4.000 euro overhandigd door Jasmine Van Acker, verkoopsverantwoordelijke voor de bedrijven in de regio, bij Coca-Cola European Partners (CCEP).

Coca-Cola ondersteunt graag initiatieven met een goed doel, ieder jaar worden hiervoor een aantal projecten voorgedragen. De medewerkers van Coca-Cola kiezen daarna een project dat hen aanspreekt. Jasmine Van Acker, woonachtig in Stekene, was gecharmeerd door het project van vzw De Olijf, één van de bekroonde initiatieven. “Voedselondersteuning, het aanbieden van hygiënische producten, het creëren van een ontmoetingsplaats en het organiseren van vorming op maat. Dit is een initiatief dat mij nauw aan het hart ligt,” vertelt Jasmine.

Welkome ondersteuning  

“Voor De Olijf is dit een welkome sponsoring, er is steeds nood aan middelen om onze werking draaiende te houden,” vertelt Roger De Block, voorzitter van De Olijf. “We zullen het bedrag in eerste instantie aanwenden voor werkingsuitgaven. Concreet zullen we hiermee onder meer shampoo, tandpasta, kuisproducten en wc-papier aankopen. We zijn Coca-Cola zeer dankbaar voor de gulle gift.”

Meer nieuws in deze categorie

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in