12 C
Stekene
zaterdag 3 juni 2023

Stekene Boezjeert houdt lenteschoonmaak in dorpskern Stekene

FOTO: bever

Voorzien van grijpers, handschoenen, vuilniszakken, sponzen en emmers wandelden een 40-tal vrijwilligers door het centrum van Stekene voor een lenteschoonmaak. De stappers waren bewoners/klanten van Raakzaam, bewoners van WZC Zoetenaard en het Snoezelhof, een delegatie van BUSO Lokeren en inwoners van Stekene.

FOTO: bever

Met een stratenplan in de hand nam ieder groepje enkele straten voor zijn rekening. Belandden in de vuilniszakken: plastic, bierflessen, sigarettenpeuken, glas, blikjes frisdrank, papier en confetti. De zon liet zich zien, na de schoonmaakwandeling was het genieten van een drankje op het terras van Zorg Stekene.

FOTO: bever

Met het initiatief wil Stekene Boezjeert de Stekense bevolking terug in beweging brengen. Door dit sociaal gebeuren ontmoeten mensen elkaar en leren ze nieuwe mensen kennen.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in