0.6 C
Stekene
vrijdag 1 december 2023

Overname Stekense Bandencentrale zorgt voor een frisse wind

MET de overname door Nils (35) en Steve (36) Thuy oogt de toekomst van Stekense Bandencentrale rooskleuriger dan ooit. Een fors investeringsprogramma en een marketingcampagne ondersteunen de ambities van de twee broers. “Er liggen in Stekene en omgeving nog veel onbenutte kansen.”

Stekense Bandencentrale in ambachtelijke zone De Zavel groeide de afgelopen decennia uit tot een vaste waarde. Nils en Steve Thuy, beide gepokt en gemazeld in de sector zagen meteen het potentieel. ‘We namen een gezond en rendabel bedrijf over, zijn blij dat Gunther en Giovanni, de twee medewerkers van Stekense Bandencentrale aan boord blijven. Hun knowhow en ervaring zijn van onschatbare waarde.’

FOTO: bever

Veel meer dan alleen banden

De firmanaam Stekense Bandencentrale zet sommige mensen op het verkeerde been. ‘We zijn niet alleen actief met het vervangen en opleggen van banden maar bieden een compleet aanbod van onderhoud en herstellingen voor zowel vrachtwagens, landbouwvoertuigen en personenwagens. Dat is nog veel te weinig bekend, via onder meer sociale media willen we hierin verandering brengen.’

We bieden ook een compleet aanbod van onderhoud, dat is nog veel te weinig bekend

Voor de komende maanden plannen Nils en Steve een aantal investeringen. ‘In de eerste plaats gaan we verder inzetten op veiligheid en ergonomie voor onze medewerkers. Voorts zullen we zonnepanelen installeren om in de eigen elektriciteitsproductie te voorzien. Ledlampen horen ook thuis in het energieprogramma net als de optimalisatie van de afvalstromen. Rubber en een karkas van een band worden keurig gescheiden. Rubbers worden in de verdere keten onder meer gerecycleerd tot grondstof voor sportvloeren.’

FOTO: bever

Quickservice

Nils en Steve mikken ook op meer ‘exposure’ aan de buitenkant van hun gebouw. ‘We starten binnenkort met een ‘Quickservice’ aan de buitenpoort, mensen met een lekke band kunnen daar onmiddellijk terecht. Tijdens de reparatie drinken ze een kopje koffie in de ontvangstruimte en kunnen naar de televisie kijken. Zo maken we er een aangename beleving van. Met een receptie op 9 oktober nodigen we iedereen uit om alvast een kijkje te nemen ‘achter de schermen’ van de nieuwe Stekense Bandencentrale.’

Meer nieuws in deze categorie

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings