11.8 C
Stekene
zondag 4 juni 2023

Overname Stekense Bandencentrale zorgt voor een frisse wind

MET de overname door Nils (35) en Steve (36) Thuy oogt de toekomst van Stekense Bandencentrale rooskleuriger dan ooit. Een fors investeringsprogramma en een marketingcampagne ondersteunen de ambities van de twee broers. “Er liggen in Stekene en omgeving nog veel onbenutte kansen.”

Stekense Bandencentrale in ambachtelijke zone De Zavel groeide de afgelopen decennia uit tot een vaste waarde. Nils en Steve Thuy, beide gepokt en gemazeld in de sector zagen meteen het potentieel. ‘We namen een gezond en rendabel bedrijf over, zijn blij dat Gunther en Giovanni, de twee medewerkers van Stekense Bandencentrale aan boord blijven. Hun knowhow en ervaring zijn van onschatbare waarde.’

FOTO: bever

Veel meer dan alleen banden

De firmanaam Stekense Bandencentrale zet sommige mensen op het verkeerde been. ‘We zijn niet alleen actief met het vervangen en opleggen van banden maar bieden een compleet aanbod van onderhoud en herstellingen voor zowel vrachtwagens, landbouwvoertuigen en personenwagens. Dat is nog veel te weinig bekend, via onder meer sociale media willen we hierin verandering brengen.’

We bieden ook een compleet aanbod van onderhoud, dat is nog veel te weinig bekend

Voor de komende maanden plannen Nils en Steve een aantal investeringen. ‘In de eerste plaats gaan we verder inzetten op veiligheid en ergonomie voor onze medewerkers. Voorts zullen we zonnepanelen installeren om in de eigen elektriciteitsproductie te voorzien. Ledlampen horen ook thuis in het energieprogramma net als de optimalisatie van de afvalstromen. Rubber en een karkas van een band worden keurig gescheiden. Rubbers worden in de verdere keten onder meer gerecycleerd tot grondstof voor sportvloeren.’

FOTO: bever

Quickservice

Nils en Steve mikken ook op meer ‘exposure’ aan de buitenkant van hun gebouw. ‘We starten binnenkort met een ‘Quickservice’ aan de buitenpoort, mensen met een lekke band kunnen daar onmiddellijk terecht. Tijdens de reparatie drinken ze een kopje koffie in de ontvangstruimte en kunnen naar de televisie kijken. Zo maken we er een aangename beleving van. Met een receptie op 9 oktober nodigen we iedereen uit om alvast een kijkje te nemen ‘achter de schermen’ van de nieuwe Stekense Bandencentrale.’

Meer nieuws in deze categorie

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in